Remonttipalvelut ja talopaketit pienrakentajille Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla

Ota yhteyttä!

Rakennustyö Yltävä & Väisänen Oy tarjoaa erilaiset korjaus- ja remonttipalvelut ja tekee uudisrakentamista sekä asennuksia. Hoidamme keittiö- ja saunaremontit sekä terassit ja piharakennukset. 

Pientalorakentajille tarjoamme kirvestyöt laidasta laitaan, projektin alusta loppuun, eli perustuksista luovutukseen saakka! Pystytämme lisäksi valmistalo-, talli- ja piharakennuspaketteja. Saat kauttamme myös tarvittaessa materiaalihankinnat ja talotekniikan ammattimiehet työmaallesi. 

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous! Palvelemme Tampereen Kämmenniemeltä käsin koko Pirkanmaan alueella.

Pien- ja uudisrakentamisen palvelut

Palveluihimme kuuluvat monipuoliset pienrakentamisen sekä uudisrakentamisen työt. Rakennamme muun muassa terasseja ja grillikatoksia kotiin tai vaikkapa kesämökille. Toteutamme myös katto- ja keittiöremontteja sekä ikkunoiden ja ovien vaihtoja, lattianoikaisuja ja kiviportaiden korjauksia. Aiempiin rakennusprojekteihimme kuuluvat myös lastauslaiturit pienasiakkaille.

Meidän ammattiavullamme saat kätevästi yhdistettyä helppouden, räätälöitävyyden, laadun sekä kilpailukykyisen hinnan. Me hoidamme pienrakentamisen työt taikka kokonaisen talopaketin pystytyksen vankalla osaamisella.

Tutustu referensseihimme

Korjaukset ja remontit

Saat meiltä pienet pintapäivitykset sekä kokonaisvaltaiset pintojen uudistukset. Me toteutamme kaikki vaadittavat korjaus- sekä remonttityöt pitkällä kokemuksella sekä vahvalla ammattitaidolla.

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on verovähennys, joka voidaan myöntää työn osuudesta yksityiselle taholle. Remontin tai muun rakennuspalvelun täytyy tapahtua kotona tai vapaa-ajan asunnossa. 

Kotitalousvähennyksellä voit vähentää omia kustannuksiasi huomattavasti. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten mitä useampi henkilö taloudessa asuu, sitä suurempi on vähennyksen määrä.
Muista hakea verovähennystä teettämistäsi töistä! Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen. Voit tutustua käytäntöihin tarkemmin Verohallinnon sivuilla.

Verohallinto